Известие

Collapse
No announcement yet.

Некоректен "колега" във форума! asensi alfista

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Това за какво го написа, не съм те питал. Сигурно не правиш разлика между окис и оксид./споко, няма такава, не се шашкай/ Няма да изпъкнеш колко много знаеш. Изтрий после и този "гениален" пост и си "обирай крушите". Егати трагедията.
    Това гърне си е точно 40 кинта.

---------- Post added at 15:39 ---------- Previous post was at 15:32 ----------

Алуминизацията е много съществен елемент тук.
    ех, ако те биваше и за нещо друго освен да лалаш
    точка

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      .......Това гърне си е точно 40 кинта..[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 15:39 ---------- Previous post was at 15:32 ----------
      Колега в стремежа си да спориш и да оборваш мнения, забравяш за първия пост на темата... Не е въпроса дали според теб е 40 лв. или не. Хубаво прочети разговорите между колегите и след това виж колко са неясни снимките на продавача. Айде сега погледни снимката на купувача и ми кажи тази грозна цепнатина вижда ли се на снимките на продавача, и някъде той споменава ли за нея?? Аз единствено виждам как продавача на няколко пъти си хвали гърнето и как казва, че е запазено и, че няма изглино и т.н...е извинявай, но за тази цепка трябваше да се спомене или да се направи ясна снимка...
      Ако аз продавах такова гърне (което няма как да се случи) първо щях да започна с тази цепка...
      Поздрави!
      156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
        Колега в стремежа си да спориш и да оборваш мнения, забравяш за първия пост на темата... Не е въпроса дали според теб е 40 лв. или не. Хубаво прочети разговорите между колегите и след това виж колко са неясни снимките на продавача. Айде сега погледни снимката на купувача и ми кажи тази грозна цепнатина вижда ли се на снимките на продавача, и някъде той споменава ли за нея?? Аз единствено виждам как продавача на няколко пъти си хвали гърнето и как казва, че е запазено и, че няма изглино и т.н...е извинявай, но за тази цепка трябваше да се спомене или да се направи ясна снимка...
        Ако аз продавах такова гърне (което няма как да се случи) първо щях да започна с тази цепка...
        Поздрави!
        Точно затова става въпрос!!!
        Вече няма да коментирам Кой, какъв е!!!..то е ясно
        EXX- Alfa Romeo 147 1.6ТС 120к.с-2001г. - Gray /147-105к.с-2009г. - Black/ 147-105к.с-2008г.-Brown
        147-105к.с-2008г. - Brown/147-105к.с-2009г. - Red
        NEW-Cruze 1.8 16v 144к.с-2014г./BMW 120d 177к.с

Comment

Оставих темата отворена досега с единствената цел обвиненият да отговори по някакъв начин. Това не стана и явно няма да стане.

Изглежда и доооста почаках. Мисля че вече е ясно кой и какво.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
          X